Подмяна на жилищни табла

Ремонт на електрически табла в Плевен

Старите ел. табла в апартаменти или къщи предоставят ограничена функционалност и са неудобни за ползване. Ето защо специалистите препоръчват подмяна на ел. таблото, с която ще се възползвате от повече функционалности в домашна или работна среда. Разбира се, смяната на таблото, трябва да бъде извършена от професионалист, който има необходимите умения.

Новото и по-сигурно електрическо табло не е скъпо удоволствие, а срещу парите си получавате повече опции за поставяне на предпазители за консуматорите и безопастност. Освен това таблото в жилището ви ще предостави приятна визия, която не загрозява интериора ви. Това може да изглежда не толкова важно за някои потребители, но модерните домове разчитат на фината изработка.

Дефектнотокова защита

Съществува основно изискване за монтаж на дефектнотокова защита във вашето табло. Кабелът, който стига от апартаментното таблото до консуматора, какъвто и да е той – печка, бойлер или нещо друго, да бъде с три жила. Няма нужда захранващият кабел от електромерното табло до апартаментното ви табло да е такъв.