Монтаж на осветителни тела според вида

Монтаж на осветителни тела според вида им в Плевен

Неправилно свързаните лампи луни, крушки, полилеи, аплици и други видове осветление са рискови, тъй като могат да доведат до токови удари и изгаряне, а също и други неприятности. Освен това в някои от случаите е необходимо монтажът на осветителните тела да бъде съобразен с вида на стената: тухлена, бетонна, дървена или друга. По всички тези въпроси, могат да вземат отношение нашите специалисти, тъй като необучения човек обикновено прави множество грешки при монтажа.

Важно е да се отбележи, че електротехниците ще извършат бърз монтаж на осветителни тела, а ако се заемете с това сами, то вероятно тази задача ще ви отнеме много време. Професионалистите разполагат със специални инструменти, с чиято помощ вграждането на осветление, ще стане просто светкавично и няма да се налага да чакате дълги часове.

Аварийно и евакуационно осветление

Предназначението на аварийното и евакуационното осветление най-вече е да осигури безопасно напускане на сградата в случай на пожар.

LED осветление

ЛЕД лампите се базират на светодиоди, които са далеч по-икономични от волфрамовите крушки, които сме свикнали да използваме в миналото.

Лунички

В зависимост от формата на луничките и вида на тавана (окачен или стандартен) се използват специфични подходи от майсторите.

Плафони

Ние ви гарантираме, че ще получите адекватно ценообразуване и приемлива оферта, а в същото време ще ви бъде предоставен бърз и качествен монтаж.

Полилеи

Сам по себе си монтажът на полилеи не е лесна задача, както вече споменахме. Това обаче не бива да Ви демотивира да повикате нашите специалисти, които ще извършат работата вместо вас.